Vrijdag 11 mei Robur 136 jaar

Robur viert haar 136ste verjaardag.

Op 6 mei is Robur et Velocitas weer jarig en mag gefeliciteerd worden met haar 136ste verjaardag. Dat willen we op de gebruikelijke manier vieren op vrijdag 11 mei. 

Deze avond wordt traditiegetrouw georganiseerd door de Robur Jubileum Commissie in samenwerking met het bestuur van Robur et Velocitas en zal in het teken staan van het f?teren van jubilarissen, het weerzien van en met oude en oud-leden en het ophalen van verhalen uit het verleden. Op deze avond komen jonge en oude leden van onze vereniging bij elkaar en worden vooral de jonge leden verrast door boeiende en humorvolle verhalen uit het soms grijze verleden die op vaak cabareteske wijze worden verteld. Een mooie gelegenheid voor oude en oud-leden om weer eens terug te keren naar het oude en vertrouwde, en wederom aangepaste accommodatie. 

Het programma op vrijdag 11 mei ziet er als volgt uit:

18:30-19:00ontvangst in het clubhuis van Robur et Velocitas

19:00gezamenlijke maaltijd

19:45huldiging jubilarissen 

De 12? jarigen worden als groep door de voorzitter toegesproken. Vanaf 25 jaar lidmaatschap wordt er individueel door een bekende van de jubilaris een woordje tot hem gericht voor de uitreiking van speld of oorkonde. Doordat er dit jaar zeer veel jubilarissen zijn, zullen de verhalen helaas kort moeten zijn.

Ook dit jaar belooft het weer een ouderwetse, gezellige avond te worden geheel in de stijl van onze bejaarde maar eeuwig jonge vereniging. Mocht je nog contacten hebben met oud-Roburianen, waar dan ook in het land of zelfs daarbuiten, laat dan weten dat de verjaardag van Robur weer op traditionele wijze gevierd gaat worden en dat iedereen met een Robur-heden of verleden van harte welkom is. 

Als je van plan bent om op vrijdag 11 mei deel te nemen aan de maaltijd, dan kan je je via een e-mail aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch aanmelden kan ook, bij John van Beek op 06 19618335. De prijs is ? 10,- waarvoor je de maaltijd en twee drankjes krijgt. 

Tot vrijdag 11 mei bij de 136ste verjaardag van Robur et Velocitas in het clubhuis aan de Anklaarseweg

 

Robur Jubileum Commissie en het bestuur Robur et Velocitas

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media