JO12 op bezoek bij PEC Zwolle.

JO12 op bezoek bij PEC Zwolle.

Op dinsdag 7 februari mocht de jo12-1 oefenwedstrijdjes spelen tegen de JO11 van Pec Zwolle. Het was verschrikkelijk koud en een paar van ons waren ook nog zo slim geweest om geen lange termo-broek eronder te doen. Meer dan de helft was dat vergeten, maar dat was nog meer een reden om extra goed te voetballen en in beweging te blijven.

Wij dachten zelf dat we op het trainingscomplex moesten voetballen, maar wat bleek, we mochten in het stadion voetballen. Een paar jongens van ons waren door het dolle heen en gingen het veld kussen. Het was een heel mooi stadion, en het was heel speciaal om erin te voetballen.

We gingen niet op een groot veld voetballen, maar we gingen
twin games spelen (8 tegen 8 op een driekwart half veld). Het was wel even wennen, want we waren net weer aan groot veld gewend, maar voor deze ene keer was het leuk.

Een paar van ons waren geblesseerd, waardoor we met te weinig spelers waren om de wedstrijdjes te spelen. Gelukkig hebben Diamy Brancourt (D3), Sam Rooks (D3) , Enrico Slegers (D1) en Tijn Sluijs (D3) ons daarbij geholpen!

Bedankt, want zonder jullie konden wij dit nooit doen! Kortom, het was een top ervaring!

 

Beau Plakmeijer

 

JO-12/1

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media