Robur C1- Overwetering C1 6-0

Na een korte winterstop vandaag, 7 februari, weer voor het eerst om het 'eggie'. Vandaag krijgen we Overwetering C1

op bezoek. Deze ploeg hield erg lang stand in Olst, dus voor ons zeker reden om scherp en goed te beginnen. Onze mannen deden wat er van ze verwacht werd.

 

De eerste helft was een show, een show waarbij Overwetering niet wist wat ze overkwam. De ene aanval na de andere golfde op hun goal af en de 1-0 en 2-0 stonden dan ook al snel in het boekje van de scheidsrechter. Stijn en Jordin zorgende weer voor een prima afronding naar prima spel van het gehele team. De mannen hielden de eerste helft niet op; het voetbal zag er werkelijk zo goed verzorgd uit, heerlijk om naar te kijken. Geen moment hoefde er terug gedacht te worden aan de uitwedstrijd. De 3-0 en 4-0 floten ook binnen; Jordin kwam geweldig door over rechts en gaf een prima voorzet, de verdediger kon niet anders dan het leer binnen tikken, weliswaar een eigen doelpunt, maar de aanval was er niet minder om.

 

De 4-0 kwam van de voet van Stijn. Na een echte “ bombarda” actie van Bas kreeg hij de bal mooi voor de voeten van Stijn. Ook wederom een geweldig doelpunt. Slotakkoord van de eerste helft was voor Jordin, na een sublieme actie zette hij zijn ploeg op 5-0. De eerste helft werd er totaal niets weggegeven, dit C1 zag er werkelijk geweldig uit.

 

Kom maar op tweede helft!! Tja en dan zijn het de voetbalwetten; je start een wedstrijd met een verwachting dat het vandaag heel lastig kan worden, en dan sta je zomaar met 5-0 voor. De tweede helft veranderd er dan toch wat ….. geen gemakzucht, maar wel een stapje minder vooruit. Natuurlijk blijft het samenspel van onze mannen prima, maar het is zeer zeker geen eerste helft. De 6-0 komt wederom van de voet van Jordin. Tim geeft een geweldige pas en zet Jordin geweldig vrij in de 16. Jordin weet hier wel raad mee en zorgt voor een prima eindstand; 6-0.

 

Mannen geweldig, we blijven in de strijd voor plaats 1!!. Gefeliciteerd.

 

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media