Robur C1 - Columbia driedaagse - kampioen!

Verslagen van dag 2 en dag 1(onder)

Zo champagne weg, bier op en oliebollen die over zijn worden nu toch echt te hard om nog op te eten. Ach ja en Sonja is via de Lidl weer vol in de aanval gegaan

…… dus het buikje schijnt weer meer aandacht te moeten krijgen ……………….

Na de eerste dag een verslag, zie onder, betekent natuurlijk ook van de tweede dag een verslag. De mannen hebben het ook de tweede dag prima gedaan, wow wat een fraai voetbal heeft de C1 weer laten zien.

 

Halve Finale : CSV Apeldoorn C1 – Robur C1

Eerste worden in de poule dat was de eerste dag het idee. Dit om de ploeg van CSV te ontlopen, maar ach als je een toernooi wil winnen moet je van iedereen winnen. En toch wel onverwachts bleek niet CSV de sterkte in de andere poule, maar outsider Victoria Boys was de winnaar van de poule.

Wij mochten dus aantreden tegen deze mannen. Natuurlijk hebben zij goede voetballers,  maar heel snel in de wedstrijd bleek al dat het juist het teamspel was, dat in de zaal overwint. Goed voetbal, veel voor elkaar over hebben en hard werken zijn de drie termen die tellen in de zaal.

CSV kreeg geen moment van de wedstrijd de mogelijkheid dit potje winnend af te sluiten. Geen enkel moment konden ze hopen in een goede afloop. De mannen van Joren en Sven zorgde ervoor dat CSV niet aan het voetballen toe kwamen. Vooruit druk zetten resulteerde in het feit dat er niet gevoetbald  kon worden door de tegenstander en als wij dan de bal kregen waren we FANTASTISCH!!! We scoorden weer geweldige goals, iedereen deed mee, iedereen had zijn aandeel. Echt net als de eerste dag; de ene was nog mooier dan de ander.

 

De uiteindelijke eindstand was 2-6, dik en dik verdiend. Op naar de finale WSV of Victoria Boys!

Finale : Robur C1 – WSV C1 

In de poule hadden we de heren al laten zien dat we gewoon een stuk beter waren. Natuurlijk was dat reden voor WSV om te laten zien dat de eindstand op de eerste dag een foutje was. WSV begon scherp, maar Robur was prima opgewassen tegen deze druk en eigenlijk konden de heren van ons mooie C1 de rollen draaien. Het balletje begon te rollen, de mannen vonden elkaar en de openingstreffer was dan ook weer super; 1-0, zo ontzettend lekker. Ook de 2-0 floot naar binnen. Alle schijven deden weer mee en echt iedereen op de tribune genoot van dit samenspel.

Robur liet het iets gaan en WSV moest natuurlijk aan de bak en ging voor de aansluitingstreffer. Alhoewel het leek dat deze echt niet kon komen, was een vlijmscherpe counter toch reden om even achter de oren te krabben 2-1 =(  Ach en dan gaat dit team gewoon weer even ouderwets aan de gang en breekt de tegenstander. De 3-1 knakt de WSV mannen. Niet alleen de goal is hier debet aan, maar ook de manier hoe. Heerlijk om te zien, geen moment dat er ook maar iemand onterecht of onverdiend in zijn mond nam. Dit C1 is deze twee dagen briljant. Wat een TEAM.

 

Ach en als je dan weet dat je met heel veel mensen hard aan het werk bent om de jeugd de juiste dingen te leren en je weet dat E1, D1 en C1 dit toernooi winnend afsluiten, is dat wel een enorme opsteker voor de manier waarop we bezig zijn met opleiden .

 

Robur kan trots zijn op het gegeven dat de drie jeugd teams hier winnend naar huis gaan.

#TROTSOPROBUR

Tot slot allemaal een super 2015! Ik wens jullie allemaal een gezond, sportief en lekker Nieuwjaar toe.

 

Verslag van dag1:

De eerste dag van de driedaagse zit er op voor onze C1. Ik zal niet teveel verklappen, maar we gaan dinsdag wederom genieten van onze mannen ………en deze eerste dag belooft veel goeds!!

Apeldoornse Boys C1 – Robur C1

Vandaag 13.00 de eerste pot voetbal in de zaal voor de mannen. Onze tegenstander heeft nog wat tegoed van ons dus de mannen beginnen scherp. Ach en wat is het dan heerlijk dat het al snel duidelijk is welke kant het op gaat. Sterk als team, sterk individueel en prachtige doelpunten worden ons voorgeschoteld. We staan als een fundament en werken ook in de zaal als een team. Niet alleen de spelers die door de trainers uitgekozen zijn zijn aanwezig, maar ook de andere mannen van het team. Klasse hoor!!! We staan er weer als team en dat is leuk om te zien.

De verschillende goals die we vandaag maakte waren allemaal super. De 0-4 was dan ook dik verdiend. De eerste 3 punten zijn binnen!

 

Robur C1 – WSV C1

De tweede pot tegen de ploeg waar we zo ontzettend graag van willen winnen, ach laten we het anders zeggen; een ploeg waar we niet van willen verliezen.

De start was wederom voor ons en WSV kwam er niet aan te pas. Met Joris als leider speelde we de mannen van WSV even lekker zoek, trainingsvarianten , samenspel en hard werken zorgde al snel voor de voorsprong en wederom was het doelpunt een samenspel van een echt team.

Ach en als je dan gewoon doorgaat en je kunt ook de 2-0 en 3-0 scoren, zit je wel erg op rozen. Zeker als je ziet wat je weg geeft, niets namelijk, en de kansen die je creëert. De 4-0 en 5-0 waren niets dan verdiend. Mannen wat een geweldige doelpunten, wat een samenspel, de mannen van WSV zaten er maar beteuterd bij …………. Ach en als je dan achterin tegen zo’n ploeg even de concentratie verliest kan het snel gaan. De mannen van Joren en Sven zijn daadwerkelijk drie minuten van de leg en de stand ziet er ineens een stuk anders uit. WSV ruikt bloed en valt blind aan en in no time is het 5-2 ……

De kans die wij krijgen is enorm, maar ja, hij gaat er niet in en de stand wordt zelfs 5-3.

Het publiek begint zich te roeren, de mannen zelf vragen een wissel, trainers kijken geërgerd voor zich uit …………… fffuuuuuuuuuttttt, einde wedstrijd.

 

Ondanks de laatste minuten die duidelijk een Sint gehalte hadden, hebben wij een geweldige wedstrijd gespeeld en hebben wij WSV even duidelijk laten zien wie qua team verder is.

Vandaag in ieder geval. Mocht er dinsdag een herhaling komen, moeten we er weer staan en moeten we ze een tikkie kunnen geven ……… Maar goed deze drie punten zijn binnen.

 

AGOVV C1 – Robur C1

Met 6 punten ben je in ieder geval tweede vandaag, maar eerste in de poule met 9 punten ziet er toch een stuk feestelijker uit. AGOVV heeft tot dan toe ook maar weinig laten zien. Een aanspeelpunt met weinig voetbal er om heen. Normaal gesproken mag dat geen probleem voor ons zijn, maar ja je weet maar nooit. Wel is het duidelijk dat Joren en Sven ze vandaag op de zondag scherp hebben neergezet en ook tegen de derde tegenstander, geven de mannen van quitte af gas.

De 0-1 ligt er snel in en voetballen met een snelle voorsprong is gewoon makkelijker. De een na de andere goal mag uit het netje gehaald worden. Echt de ene is nog mooier dan de ander. Allemaal door geweldig teamspel; gaten worden getrokken, ruimte gecreëerd en verder is er ontzettend veel aan elkaar gunnen bij dit team. De uiteindelijke winst van 1-10 is dan ook zeer verdiend. Mannen vandaag heeft de C1 van Robur weer even duidelijk in Apeldoorn laten zien waar wij momenteel toe in staat zijn. We doen het prima met onze jeugd. We durven te voetballen, hebben veel voor elkaar over en hebben een hecht team. Erg leuk in een maatschappij van Selfies ………………….

Mannen jullie laten ons in een voetballoze periode weer even heerlijk genieten. Tot dinsdag!!

 

 

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media