Robur E3 – Teuge E2

Na een moeilijk seizoen in de 2e klasse is het selectieteam van de E3 weer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Er was een oefenwedstrijd ingepland om het team van de E3 met 2 nieuwe spelers samen te laten spelen. Beide teams komen uit in de tweede klasse. De wedstrijd ging gelijk op. Na ongeveer 10 minuten kwam Teuge op voorsprong door een bal die terugsprong van de lat en weer ingekopt werd. Daarna scoorde Teuge weer, maar de rood-witte leeuwen lieten het koppie niet hangen. Vlak voor de  rust werd het 1-2 door Luc Lerou. Hij werd mooi vrijgespeeld werd door Menno Groeneveld. Het werd zelfs vlak voor rust 2-2 door Johnevan Pieter. Dat was een prima score om de rust mee in te gaan. 

Na de aftrap voor de tweede helft kwam Luc Lerou vanaf de zijkant door richting de goal. Ondanks 2 tegenstanders wist hij voor de goal te komen en poortte hij de keeper. Teuge kwam nog een paar keer gevaarlijk uit, maar Nick Jansen samen met zijn verdediging van o.a. Victor Blaak, met nieuwe speler Joppe van Laar, wisten alle aanvallen goed af te slaan. Via een mooie break out kwam Rolus Karssen goed voor de goal en scoorde de 2-4. Dat werd ook de eindstand.

Trainer/coach Boudewijn Kranen, Leiding Edwin Jansen en Jean-Paul Lerou

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media