WWNA E2 - Robur et Velocitas E10 2-6

Alweer de elfde en laatste competitieronde voor de winterstop voor Robur E10.

De spelers spelen dit jaar voor het eerst in de E-competitie, vierde klasse. Met een 2-6 uitoverwinning bij WWNA is de eerste seizoenshelft succesvol afgesloten. Naast spelplezier is er tijdens de trainingen in de afgelopen periode veel aandacht besteed aan passing en positiespel. Tegen WWNA keert Bram gelukkig terug in het team na een aantal weken afwezigheid in verband met een blessure. De spelers hebben vandaag samen de opstelling gemaakt. 


Vanaf het beginsignaal laat Robur E10 direct een aantal goede aanvallen zien. De beloning volgt na 10 minuten als Jordey de score opent na een voorzet van David: 0-1. Kort daarna scoort Davide met een prachtige kopbal na een corner van Thijs: 0-2. WWNA is het spoor bijster. Een nieuwe corner door Willem-Jan wordt in de rebound door hemzelf afgerond: 0-3. Kort voor de pauze scoort Diamy na een solo de vierde treffer: 0-4.

Na de pauze dringt WWNA aan en scoort direct: 1-4. Een onhoudbare bal voor keeper Jules. De wedstrijd toont kansen over en weer. De verdediging met Xander, Bram en Davide staat echter als een huis. Robur scoort na een prima aanval van Diamy en Willem-Jan. Laatstgenoemde scoort beheerst zijn tweede treffer: 1-5. Kort daarna raakt hij ook nog de lat. De zesde treffer komt voort uit een aanval van David en Thijs. Na een schot door David scoort Thijs in de rebound: 1-6. WWNA scoort nog kort voor tijd: 2-6. De overwinning is binnen!

Met negen overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag in elf wedstrijden is de E10 verzekerd van minimaal de tweede plaats in de competitie. Goed gedaan jongens! Na de winterstop gaan zij met z’n allen voor een nieuwe uitdaging in de derde klasse.

 

Alfred Westdorp (coach) & Christiaan van de Kolk (trainer)

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media