Robur degradeert naar derde klasse

09 juni 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

 

Het seizoen 2017-2018 is over voor de teams van Robur.

Ons eerste team moest in de nacompetitie aantreden tegen Suryoye-Mediterraneo, de nummer twee uit de derde klasse A. beiude teams hadden vorige week na een verlenging gewonnen en zich geplaatst voor de tweede ronde. Suryoye zou een geduchte tegenstander worden  die in de reguliere competitie bijna vier doelpunten per wedstrijd hadden gemaakt. Dat was direct te zien. Suryoye kreeg kansen, maar ook Robur kwam er af en toe gevaarlijk uit en had enkele mooie kansen. maar het was Suryoye da op voorsprong kwam door een fraaie kopbal. Robur knokte terug en wist nog voor rust gelijk te maken door wederom een fraaie goal van Leon.

In de tweede helft golfde het spel op en neer waarbij Suryoye misschien iets meer op onze helft speelde maar ook Robur kreeg kansen. Robur leek zelfs vlak voor tijd de winst naar zich toe te trekken toen Koen zicj zeer fraai vrij draaide en leek te scoren. maar de bal rolde tergend langzaam buiten het bereik van de keeper tegen de paal. iedereen rekende al op een verlenging maar in de laatste minuut gebeurde het toch. Suryoye wist te scoren en Robur mag volgend seizoen uitkomen in de derde klasse.

 

Ook Robur 2 wist eerder op deze dag niet te winnen en in de race te blijven voor een plek in de reserve Hoofdklasse. Tegen RKZVC 2 uit Ziewert heeft Robur goed gespeeld en kansen gehad op een overwinning. Na 90 minuten was de stand 2-2 maar in de verlenging was voor Robur de pijp leeg. RKZVC scoorde in de verlenging binnen vijf minuten twee keer en uiteindelijk werd het 2-6. Voor Robur 2 was het een topseizoen met net als afgelopen seizoen een periodetitel als hoogtepunt. 

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media