Miguel Suarez Escalante terug bij Robur

21 mrt 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

 

Miguel Suarez Escalante keert terug bij Robur et Velocitas

Miguel Suarez Escalante heeft besloten om komend seizoen terug te keren bij Robur et Velocitas. De nu 24-jarige speler speelde zijn eerste seizoen bij de senioren ook al in de hoofdmacht van Robur et Velocitas. In het seizoen 2012/2013 maakte Suarez Escalante deel uit van de groep die ervoor zorgde dat Robur et Velocitas promoveerde naar de Tweede Klasse via de nacompetitie. Met drie doelpunten en vele assists had de snelle buitenspeler een belangrijk aandeel in het succes van de ploeg dat seizoen.

Na het succesvolle seizoen vertrok Suarez Escalante naar CSV Apeldoorn om zijn ambitie waar te maken om op een zo hoog mogelijk niveau te acteren. Op het moment dat Suarez Escalante aan doorbreken was, scheurde hij zijn kruisband af. Daar is hij helemaal van hersteld en de afgelopen seizoenen heeft hij zijn wedstrijden gespeeld in het shirt van twee andere Apeldoornse clubs.

Trainer Ewald de Boer: ‘Ik ben zeer blij met de terugkeer van Miguel bij Robur et Velocitas. In het seizoen 2012/2013 heb ik als assistent van hoofdtrainer Eric Looijen fantastisch samengewerkt met Miguel. Daarnaast kunnen wij de aanvallende kwaliteiten van Miguel goed gebruiken. Zijn snelheid is een groot wapen die niet veel spelers in hun bezit hebben.’

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media