Robur-handdoeken bij COOP

01 apr 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

Onze jeugdsponsor COOP heeft een leuke spaaractie waarbij je kunt sparen voor de officiële Robur handdoeken. Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Een volle spaarkaart bestaat uit 15 zegels. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvang je een GRATIS Robur et Velocitas handdoek t.w.v. € 14,99.

Het formaat van de handdoeken is 50 x 100 cm. Je kunt sparen voor een witte variant of een rood wit gestreepte variant. Allebei de varianten zijn voorzien van de naam Robur et Velocitas en het Robur logo. In ons clubhuis zijn exemplaren te zien.

De actie loopt van maandag 19 maart tot en met zondag 6 mei bij de vestigingen van Coop aan het Mercatorplein 61 (winkelcentrum Kerschoten) en Distelvlinderlaan 54 (wijk Zuidbroek).

Spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de COOP vestigingen, in het Robur clubhuis en worden verspreid via het clubblad Rood Wit.

Voor de actie geldt OP=OP. Kijk naar de actievoorwaarden* op de spaaractiekaart.

Veel plezier met het sparen voor deze gave Robur handdoeken!

 

Sponsorcommissie Robur et Velocitas 1882

 

* Actievoorwaarden:

Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen: rookwaren, koopzegels, slijterij artikelen, babyvoeting tot 1 jaar, geneesmiddelen, loten, telefoonkaarten. Voor de actie geldt Op=OP. Max. 1 volle spaarkaart per persoon. De spaaractie loop van maandag 19 maart tot en met zondag 6 mei.

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media