Jeroen Dekker nieuwe trainer JO19-1

17 feb 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

 

Jeroen Dekker is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van Robur JO19-1 en dus de opvolger van Piet Panman. De 26-jarige aanvallende middenvelder van Albatross 1 zette zijn eerste stappen in het trainersvak bij de jeugd van AGOVV. Later werd hij jeugdtrainer bij Albatross en De Tukkers. Op dit moment volgt Jeroen de cursus UEFA-B, waarvoor hij stage loopt bij de selectie van Albatross. Jeroen Dekker heeft de absolute ambitie om door te groeien naar een rol als hoofdtrainer. Het volgen van de UEFA-A trainersopleiding staat ook nog op het verlanglijstje. Jeroen is met zijn vriendin nu nog woonachtig in Almelo. In december betrekken zij een nieuwe woning in Ugchelen. Jeroen werkt als verkoper binnendienst bij een chemiebedrijf in Almelo.
Jeroen geeft aan erg blij te zijn met de uitdaging bij Robur et Velocitas JO19-1. Hij streeft naar een hoge klassering in de hoofdklasse maar vindt vooral de doorstroom naar Robur 1 en 2 een belangrijke doelstelling.


Reactie technisch manager selectieteams Eric Looijen: Jeroen maakte in de gesprekken een ambitieuze indruk. Hij liet een verfrissende kijk zien op het trainen van A-junioren. Wij gaan graag de uitdaging aan met Jeroen en kijken uit naar een langdurige samenwerking.

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media