7 nieuwe scheidsrechters

27 jan 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

 

Maandag 15 januari speelden de teams JO19-2 en JO17-2 van Robur een spannende wedstrijd tegen elkaar. De wedstrijd werd geleid door de aspirant scheidsrechters van de KNVB cursus voor scheidsrechters. Hoewel het regende en waaide was het was een spannende wedstrijd om naar te kijken. De wedstrijd eindigde in een mooie 2-2.

Na de wedstrijd werd er niet alleen nagepraat in de kleedkamers en in de kantine, maar ook in de bestuurskamer waar er na de evaluatie een schriftelijk examen gehouden werd.

Gelukkig waren alle scheidsrechters geslaagd en konden ze hun KNVB badge ophalen bij de cursusleider Frank Hart. Frank kwam helemaal uit Assen om de cursus te leiden. Er waren 7 scheidsrechters van Robur bij waarbij 2 scheidsrechters Wesley van Wijk en Cas Kranen de jongste cursisten waren die Frank ooit in zijn cursus had meegemaakt.

Gefeliciteerd Luc Maassen, Ivo Dirks, Harry Koldenhoven, Marnix van Wendel de Joode, Marco Stentler, Wesley van Wijk, Cas Kranen met jullie mooie prestatie en dat jullie nog lang wedstrijden bij Robur mogen leiden!

 

Succes met het fluiten jongens!

 

Bert Driessen en Jean-Paul Lerou

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media