Casa Bonita Bokaal 2018 met nog meer foto's

13 mei 2018 - Aangemaakt door René Bloemhard

 

Op zaterdag 12 mei was het weer zover! De strijd om de Casa Bonita Bokaal op de grasvelden van verpleeghuis Casa Bonita, onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken. In samenwerking met voetbalvereniging Robur et Velocitas 1882 organiseert Zorggroep Apeldoorn en omstreken van 10.00 uur tot 13.00 uur een competitie waar ongeveer 150 jonge voetballers (vanuit Robur) aan meedoen. Een mooi evenement met jong en oud!

De strijd om de Casa Bonita Bokaal vond in 2015 voor het eerst plaats. Het idee achter dit evenement is dat Robur haar rol in de maatschappij wilde oppakken en dan met name in de wijk. Casa Bonita wilde laten zien dat haar cliënten nog midden in de maatschappij leven, zij willen ‘het buiten naar binnen halen’. Dit is dus een goede match! Een mooie combinatie tussen jong en oud! Cliënten van Casa Bonita kunnen erg genieten van de reuring die het evenement met zich meebrengt.

Om half tien liepen alle spelertjes van Robur et Velocitas onder begeleiding van het jeugdkorps DAP en de Oranje-leeuw van ING van het Robur-complex naar de grasvelden voor Casa Bonita. Wat volgde was eerst het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus en daarna konden de wedstrijdjes beginnen. Onder de ogen van zeer veel bewoners van Casa Bonita. En met een heerlijk zonnetje.

Alle World-Cup-teams en Jong Oranje streden om de Casa Bonita Bokaal. En daarnaast was er een kleedjesmarkt, stonden er springkussens en waren er diverse kraampjes waar allerlei lekkernijen gekocht konden worden zoals ijsjes, poffertjes.

Na een paar uur hard strijden ontvingen alle voetballertjes een mooie medaille en konden moe maar tevreden naar huis.

Dank aan Renate Zondag van Zorggroep Apeldoorn en omstreken en Quirine van Asselt en Benjamin Verhoef van Robur voor de perfecte organisatie van deze dag en Laurens van Gils die alles weer perfect aan elkaar gesproken heeft.

 

Beelden zijn vanaf maandag te zien op RTV Apeldoorn.

 

Bekijk hier de foto

 

 

Nog meer foto's

 

Contact

Voetbal vereniging A.V. & C.V. Robur et Velocitas

Bezoek adres:
Anklaarseweg 330
7316 MK Apeldoorn

Post adres:
Postbus 699
7300 AR Apeldoorn

T:  055-5217192
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub Robur

Robur op social media